Ik heb het gedaan!

LGV stelt vragen omtrent; VOB kade te Velsen-Noord | LGVelsen (lgv-velsen.nl)
Ja hoor, eindelijk heb ik het gedaan. In 1 week tijd heb ik 2x mijn energiecontract omgezet. De dame van Oxxio, die mij de laatste 2 dagen voortdurend terugbelde heeft gewonnen. Ik ben nu 35% goedkoper uit en zit bij de meest klantvriendelijke energieleverancier van dit moment. Zo verzekerde zij mij. Maar ook bij de prijsvechter die aan de top staat bij ‘Kassa’, v.w.b. de klagers! Bij alle telefoongesprekken, die ik de afgelopen weken hierover heb gevoerd, heb ik steevast duidelijk gemaakt dat ik het een van de grootste dwalingen van onze regering vind dat ze onze nutsbedrijven geprivatiseerd hebben.Ik vind dat onze overheid de plicht heeft ons van betrouwbare energie te voorzien voor de meest redelijke prijs. Dan krijgen niet alleen de durfals, zoals ik nu duidelijk ben, goedkopere energie, maar ook al die burgers die geen zin hebben de ellenlange verkooppraatjes en beloftes van de marketiers en dan steeds “ja” in de telefoon zeggen en dan vastzitten aan weet ik wat welke onvoorziene zaken.
Ik wacht het allemaal af en doe mee met deze ‘gekte’. Eigenlijk ook een beetje omdat Nuon nu ook niet meer ons oude vertrouwde Provinciale Energiebedrijf Noord-Holland is. Maar ik blijf wel bij mijn standpunt dat onze overheid nooit de nutsbedrijven in handen had moeten geven van (buitenlandse) firma’s. Die toch echt alleen maar een winstoogmerk hebben. Die alleen hun (speculerende) op winst beluste aandeelhouders tevreden moeten stellen. En last but not least ook hun (buitenlandse) topmanagers, die na de zoveelste fusie, hun torenhoge bonussen mogen opstrijken. Onze overheid heeft het nakijken en geen enkele vinger in de pap om hier ook maar iets aan te doen. Ik ben wellicht verschrikkelijk ouderwets en zie waarschijnlijk spoken, maar… wie zijn op termijn de dupe? Juist… de consument! Wij dus!

Één reactie op “Ik heb het gedaan!”

ramirezi Zegt:

Ben benieuwd of er nog ongemakjes van de overstap tevoorschijn komen…


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »