Rate This

Onbetrouwbaar, onberekenbaar, meedogenloos, crimineel, bruut, gewelddadig, krankzinnig, gewetenloos, schizofreen, leugenachtig, agressief, roekeloos, misleidend, gevoelloos, empathie loos, koelbloedig, overmoedig, harteloos, wereldvreemd, verwoestend, oorlogsmisdadiger. Het zijn allemaal eigenschappen, die je absoluut niet vaak -bij één man- tegelijk zal aantreffen en zeker niet bij een wereldleider.

Rusland heeft bijna 145 miljoen inwoners. Hoe kan zo iemand als Poetin zijn eigen volk en verder nagenoeg de gehele wereld -in z’n eentje- in zijn greep houden? Repressie en monddood maken heeft toch zijn grenzen!

De meeste mensen -ook in Rusland- hebben toch een gezond verstand en kunnen nadenken en zich dingen afvragen?

Hoewel. De geschiedenis leert, dat velen dat toch in bepaalde situaties zeker niet hebben gedaan en vaak klakkeloos achter hun leider hebben gestaan en meedogenloos zijn krankzinnige bevelen hebben uitgevoerd.

Hoelang duurt het voor er voldoende mensen -in de wereld, de Veiligheidsraad, de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, de leiders en politici in alle landen- in staat zijn de niet te voorspellen gruwelijke illegale acties van de momenteel machtigste man op deze wereld te stoppen? Poetin heeft immers lak aan iedereen! Hij denkt overal mee te kunnen wegkomen! Dat is hem tot nog toe dan ook wel aardig gelukt, overigens.

Ik hoop van harte voordat hij naar zijn laatste desastreuze machtsmiddel grijpt, waarvan hij denkt dat dit dan wel zal helpen zijn idiote plannen te kunnen verwezenlijken.

Poetin zal toch zelf echt wel weten, dat hij opdracht geeft tot oorlogsmisdaden! Hij weet toch echt zelf wel dat hij liegt! Hij is doelbewust bezig en zal zich heus wel realiseren wat de gevolgen zijn. Dit maakt zijn handelswijze misdadig en roekeloos.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »