STOP POETIN STOP!

Rate This

Vladimir Poetin, je kent mij niet. Ik ben Braccaedomos, een filosoof en ik heb een vraag aan jou: “Houd jij van je vrijheid?” En een tweede: “Gun je diezelfde vrijheid ook aan anderen?”

Waarom stel ik deze vragen?

Ik woon ook op deze aarde. Jij bestookt een broedervolk, je buren met dodelijke wapens. Je dacht dat je hen zou bevrijden van de regering, die zij zelf in vrijheid hebben gekozen. Je hoopte dat ze je met open armen zouden ontvangen, net als de Europeanen in 1945.

Vergelijk!

Toen vochten de geallieerden, waaronder Rusland, ‘succesvol’ tegen Hitler, een man die in 1939 hetzelfde deed als jij nu. Moet het nu weer 5 jaar en enkele kernbommen duren voordat ook jij -net als je voorganger gaat inzien, dat OORLOG NOOIT een oplossing zal bieden. Dat OORLOG ALTIJD alleen maar slachtoffers kent.

Geschiedenis

Jij kunt er voor zorgen, dat dit keer een oorlog wordt afgewend vanwege logisch nadenken, dat al onze wereldproblemen NOOIT met geweld kunnen worden opgelost, maar alleen GEZAMENLIJK met allen, die deze Aarde bewonen.

Nogmaals, waarom stel ik deze vragen?

Omdat ik op 2 mei 2014 ben overleden. Mijn hart stopte plotseling omstreeks 06.00 uur. Op 8 mei 2014 werd ik wakker in een ziekenhuis, nadat ik vanuit een verre uithoek van het heelal ‘onze aarde’ heb kunnen observeren. Ik ‘zag’, hoe de mensheid -die ene fractie van een seconde die zij onze aloude aarde kan en mag bevolken- zo verschrikkelijk moeilijk aan het maken zijn voor elkaar.

Onze kinderen

Onze aarde kàn nog 5 miljard bestaan voordat de leefomstandigheden onmogelijk worden. Geef onze kinderen een kans het beter te doen dan wij. Stop met de OORLOG en WERK SAMEN aan een èchte oplossing.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »