Rate This

De invasie van de ‘BBB’

‘Ban de Bom’ en ‘Tegen Zinloos Geweld’ zijn nog steeds zeer actueel. Ze lijken zelfs steeds actueler te worden! – Een beginnende wereldwijde wapenwedloop – Diverse voorbeelden van zinloos dodelijk geweld op diverse plaatsen op onze planeet – In Nieuw Zeeland wordt een hoopvol begin gemaakt met het verbieden van automatische wapens. Misschien, heel misschien kunnen we met ‘BBB’ van de ‘Lady Beetle Circle’ een zetje geven.

De ‘BanTheBombBeetle’ is een combinatie van het ‘BanTheBomb’ symbool en het van oorsprong nederlandse ‘LieveHeersBeestje’ tegen Zinloos Geweld. Natuurlijk is er ook het gebroken geweertje en de ‘KnottedGun’ van Yoko Ono en John Lennon, maar vanwege de afbeelding van een wapen heb ik deze niet gebruikt.

De ‘BanTheBombBeetle’ staat voor het feit, dat NUCLEAIR geweld -a priori- ZINLOOS GEWELD is. Alle geweld kent overigens uitsluitend slachtoffers!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »