Ja hoor! Het roer kan om!

Eindelijk… na jarenlange paarse overlegstructuren, polderen -totdat hetgeen waar we over moeten praten- is overgewaaid en een kiezersvertrouwen, dat tot ver beneden het vriespunt is gedaald, zal er eindelijk een regering kunnen worden gevormd bestaande uit mensen, die hun verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen.

Status Quo

Niet nog weer de komende jaren regeringen en coalities, die voortdurend streven naar het handhaven van de status quo. Het rustig kunnen blijven doen wat ze al jarenlang zo graag en tot hun eigen voordeel kunnen doen. Mede dankzij hun toch al kostbare -de winst afromende- lobbyisten.

Verantwoordelijkheid nemen

Ja, eindelijk een regering vormen van gelijkgestemde samenwerkende ‘visionairs’, of gewoon weer een coalitie die een beleid gaat formuleren en uitvoeren dat aan oplossingen kan werken van de problemen, die IEDEREEN aangaan!

Het is NU mogelijk!

Samen kunnen de politici nu doorpakken om de al jaren ‘voort-etterende praten zonder eindresultaat cultuur’ te elimineren. Een gemotiveerd goedwillend ambtenarenapparaat aan het werk kunnen zetten. Constructieve stappen kunnen zetten om te doen, wat hun voorgangers al decennialang hebben verzuimd: Eerlijk alle lasten te verdelen! Ongebreidelde winsten af te romen! De bonuscultuur af te schaffen en te zorgen dat de essentiële voorzieningen voor een goed werkende democratie gewaarborgd blijven en niet meer afhankelijk zijn van op financiële effectiviteit van hun investeringen investeerders, maar kunnen zorgen voor een goede voortgang van de democratie! Die het LANDSBELANG op de eerste plaats stellen en niet hun eigen carrière of financieel gewin.

Moraliteit

‘Het is niet verboden, dus legaal’, moet als maatstaf worden verbannen. ‘IS HET GOED voor ons ALLEN, onze GEZONDHEID èn ons kwetsbare MILIEU‘. Dat zou op de eerste plaats moeten worden onderzocht en als leidraad gehanteerd.

Alsjeblieft!

Zo snel mogelijk!

Een met NightCafé Studio gemaakte Artificial Intelligence afbeelding op basis van het Aardse Paradijs van Jan Breughel de Oude en Peter Paul Rubens. Ingevoerde tekst: ‘Het Aardse Paradijs gerealiseerd in 2025?’

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »