Ik mag graag kijken naar sneeuwlandschappen en geniet van de in de sneeuw spelende kinderen. Wat ik echter nog steeds niet begrijp is dat de NS in deze omstandigheden geen treinen meer kunnen laten rijden. Hoorden we hier vroeger nooit over? Komen in de ons omringende landen dezelfde problemen voor?

Zo niet, dan denk ik dat de splitsing en privatisering van overheidsbedrijven, die het allemaal zo veel beter, maar vooral goedkoper, zouden moeten gaan doen hier toch wel eens debet aan zou kunnen zijn.

En ja hoor! Het ligt niet aan de NS! (De treinen zijn er en het personeel ook! Het zou ineens ‘ns anders zijn!) Leuk zo’n opsplitsing! Kunnen we de wissels ook niet aan een gespecialiseerd bedrijf overdoen? Kan ProRail (of hoe de infrapoot op dit moment ook heet, die -zoals gebruikelijk!!! eerst voor miljoenen aan nieuwe logo’s, briefpapier, kantoorgebouwen en overspuiten van materieel kwijt was en toen pas aan het zo broodnodige onderhoud toekwam!- ook aangeven dat het niet aan hen ligt (Alle rails lagen er!).

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »