Ik kan er echt razend om worden! Onze pensioenen, de spaarcenten die we tijdens de periode die we werken -samen met onze werkgevers- bijeen sparen, blijken verkeerd te worden beheerd door de pensioenfondsen. Een bedrijfstak met honderden werknemers, imposante kantoren, dure (top)managers, en risico nemende beleggers, jagen er ons spaargeld door en komen er mee weg. Ze zeggen doodleuk, dat ze niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen!

En als er dan een topmanager zijn bonus dreigt mis te lopen, stapt hij naar de rechter en krijgt hem dan alsnog want: “Afspraak is afspraak!”

Ik snap het echt niet meer. Zouden we -alle pensioengerechtigden, die niet krijgen wat ze hebben bijeengespaard- met z’n allen ook naar de rechter kunnen stappen om “Afspraak is afspraak!” bij hem te kunnen afdwingen?


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »