En ’n ongelooflijke overschatting van eigen kunnen. Rutte:”Ik ben verschrikkelijk hard aan het werk om Europa te redden.” De meeste politici geloven ook echt allemaal dat dit ze dit doen. Banken, de bewezen veroorzakers van de financiële malaise, worden weer gesteund. De politiek blijkt maar geen grip te kunnen krijgen op zelfverrijking. Er zijn veel en veel te veel mensen, die alleen maar praten over hoe het zou moeten. Echte productie, die werkelijk economisch geld oplevert, wordt nog steeds voortdurend minder gewaardeerd. Het sturen, om te sturen (managen) is het belangrijkst geworden. Hoe komt onze kapitalistische ooit van dit probleem af?


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »