Ja, plukken kun je ze gemakkelijk: onze ouderen. Ze zijn het gewend en gaan niet graag op de barricades. Na de oorlog waren ze vooral bezig met opbouwen en zorgen, dat wat zij niet hadden, in ieder geval beschikbaar zou zijn voor hun kinderen. Nu het beter gaat met de economie zou je verwachten, dat zoals gebruikelijk gedeeld wordt.

Nee!
De werkenden gaat 2.4% omhoog. De uitkeringsgerechtigden, inclusief de gepensioneerden, 1.1% omlaag!
Ja, want de pensioenfondsen hebben er een zootje (lees: gegraaid) van gemaakt.

De ouderen werken niet meer? Ze moeten ‘ns stoppen met oppassen, vrijwilligerswerk, klussen, enz. Onbetaald werk, dat meet je niet in de economie, maar pas als het stopt merk je, zeker op termijn, welke invloed het heeft op de economie.

Wat zijn ze toch zelfingenomen, wars van zelfkritiek, horende doof en ziende blind daar in Den Haag!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »