Rate This

‘Local Community Earth, LCE’ oftewel ‘Lokale Gemeenschap Aarde, LGA’ is de wereldwijde organisatie van Lokale Gemeenschappen (LG’s) in oprichting.

Zij wijzen Geweld af, willen Bommen en wapens onschadelijk maken, Concurrentie ten koste van anderen afzweren en zich volledig richten op duurzaamheid en samenwerken aan het welzijn van ALLE bewoners van onze planeet Aarde, de biotoop, waarvan ieder lid afhankelijk is!

Zo is er de Lokale Gemeenschap Nederland, de Lokale Gemeenschap Europa en zijn er ook Lokale Gemeenschappen per stad en dorp.

Dit alles in het besef, dat de kleinste gemeenschap, moet samenwerken met de hen omringende gemeenschappen enzovoort. Alleen zo kun je komen tot een Lokale Gemeenschap Aarde -die een lokaal organisch geheel vormt- in ons onmetelijke heelal. Dat overigens ook weer samenhangt en waarin alles weer afhankelijk van elkaar is.

Dit biologisch systeem vloeit voort uit de filosofie van Braccaedomos, die uitgaat van het fysiologisch samenspel van het menselijk lichaam en al haar onderdelen.

Dit menselijk lichaam is het voorbeeld, samen met vele andere biologische organismen, die (nog niet?) door mensenhanden gefabriceerd kunnen worden, maar wel onomstreden tot een van de mooiste en meest perfect functionerend organismen behoort.

Geïnteresseerd? Laat iets van u horen!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »