De Ban de bom kever (‘Ban the Bomb Beetle’)

Het Lieveheersbeestje is sinds jaar en dag het symbool geworden tegen zinloos geweld. Je ziet veel tegels met de afbeelding, stickers zijn er ook, maar een speld, voor op je kraag of in je oor, of op een borstzak, ben ik nog niet tegengekomen. Braccaedomos zou Braccaedomos niet zijn als die uitdaging niet in een speld (pin) zou uitmonden.

Jawel hoor, met dank aan het eenvoudige, maar wel 3D capabel programma Paint 3D en 3D Builder van Microsoft is het dan gelukt. Zie hier het resultaat: de ‘Ban the Bomb Lady Bird’; of het ‘Ban de Bom Lieveheersbeest’ of de ‘Ban the Bomb Beetle’ is 3D-printbaar.
https://www.youtube.com/embed/8nz51EIEMHc?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=nl&autohide=2&wmode=transparent
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgerard.vanbroekhuijsen%2Fposts%2F1671201342936561&width=500
Ben je tegen zinloos geweld; vind je de weer de kop opstekende oorlogstaal van sommige ‘leiders’ walgelijk; wil je ook een eind maken aan de enorme hoeveelheid bommen en wapens in de wereld? Speldt dan de BtBB op en laat zien dat je deze ontwikkelingen wilt stoppen.

Het zou wat mij betreft mogen uitgroeien tot een wereldwijde BtBB-plaag!

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »