Bijna 1 jaar onzekerheid!

Lees: https://nl.wikipedia.org/wiki/Russische_invasie_van_Oekra%C3%AFne_in_2022

De Russische invasie van Oekraïne is een aanvalsoorlog die begon op 24 februari 2022, toen Rusland buurland Oekraïne vanuit meerdere kanten binnenviel in een grote escalatie van de Russisch-Oekraïense Oorlog die sinds 2014 gaande is.
De invasie veroorzaakte Europa’s grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog, met meer dan 9,5 miljoen Oekraïners die het land ontvluchtten en een derde van de bevolking ontheemd en tevens wereldwijde voedseltekorten.

Na de Ban the Bomb Beetle, die iedereen vrij mag gebruiken, in (3D-)print, op schrift, in e-mail of hoe dan ook, hierbij dan de eerste èchte ‘Braccaedomos’ meent, ook wel common genoemd: Voel je vrij deze afbeelding te vermenigvuldigen, te delen, te verspreiden of op een andere wijze te gebruiken. Ik heb ‘m vanzelfsprekend gemaakt met als doel de ‘shit’ -sinds februari 2021- in Oekraïne te stoppen. Deze wordt door nagenoeg de gehele mensheid veroordeeld en als illegaal betiteld. Zonder dat iemand er blijkbaar invloed op kan uitoefenen- kan deze al bijna een jaar blijven voortduren.


Hoe bekend is dit?

Vanaf midden 20e eeuw zijn grote groepen weldenkende mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen het zinloze, onbegrijpelijke, ongelooflijk wrange opofferen van (jonge) mensen, Blijkbaar is dit een steeds weer terugkerende fenomeen. Dat neerkomt op het feit dat de een de ander het licht niet in de ogen niet gunt. Dat er mensen(?) zijn, die bereid zijn hiervoor honderdduizenden jonge mannen de dood in te jagen, is -in ieder geval voor mij- niet te bevatten.


Wij kunnen blijkbaar niet anders dan…

Lijdzaam en onmachtig toekijken hoe een buurman (Rusland) zijn buurland:

Wie kan dit?

  • honderdenduizenden soldaten en burgers ombrengen,
  • hun leefomgeving platbombarderen,
  • complete steden kapotschieten met raketten,
  • de gehele infrastructuur van een land vernietigen,

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »