Ik ga niet alle factoren herhalen om het antwoord op deze vraag te vinden. De meeste mensen -en dan bedoel ik- bewoners van deze planeet zitten zo in elkaar, dat ze elkaar te hulp schieten als er gevaar dreigt of een ernstige verstoring van het normale leven plaatsvindt.

Lees er het veelgelezen boek: ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman maar op na.

De personen die zich hier niet aan conformeren, behoren tot de bekende 1% van de wereldbevolking. Ja, eenzelfde 1% als die zeggenschap en profijt heeft van alle financiële middelen en grondstoffen op aarde. Er zal vast wel enige overlap van individuen zijn tussen deze minderheidsgroepen.

99% of 98%?

Dat moet ‘gezamenlijk’ toch een fluitje van een cent zijn!
De geschiedenis leert dat dit inderdaad vaker is voorgevallen.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »