Het moment zal komen / is al geweest dat Poetin denkt: “Als ik nu: Kiev / Київ en Charkov / Харків met enkele tactische kernbommen vernietig!”

Helaas, we zitten opnieuw met een onmogelijk conflict!

De vernieuwde -pas weer opgelaaide wapenwedloop- in combinatie met de militaire operatie van Rusland in Oekraïne heeft alle elementen in zich om uit te groeien tot Wereldoorlog III . De geschiedenis is klaar om te worden herhaald in Europa.

Ikzelf ben pacifist! In hart en nieren èn bezit een belangrijk GEN (dat van vergeving!) van mijn vader geërfd. Daardoor heb in mijn verplichte dienst geweigerd op een afbeelding van een mens te schieten. De roos wilde ik wel raken, maar het hart niet!

De psychiater zei: “Waarom doe je dit niet?” “Je hebt er toch een dienstopdracht voor gekregen?” “Ik vertik het op een mens te schieten!” “Hij kan wel de liefhebbende vader zijn van enkele prachtige dochters!”

De omstandigheden maken de man

Dit beeld is 2022 ontworpen door de AI beeldbot ‘NightCafé’ op de tekstprompt: “How to end a war?”

“Maar…” voegde ik er direct aan toe:”…ik durf ècht niet te zeggen wat er gebeurt als er links en rechts van mij, mijn uit elkaar gereten makkers liggen.” “Waarschijnlijk komt dan -ook bij mij- het rode waas voor mijn ogen en knal ik alles iedereen, die hiervoor verantwoordelijk zou kunnen worden gesteld, door het hoofd!”

Oorlog en geweld moeten stoppen!

Iedere mens weet, dat wat hierboven geschetst is, werkelijk is gebeurd. En ondanks de Verenigde Naties, de Veiligheidsraad, allerlei oorlogstribunalen lijkt het niet mogelijk de waanzin in Oekraïne en Gaza te stoppen.

De meeste mensen deugen! Het zijn slechts enkele ‘geesteszieken’ die niet van plan zijn hun ‘doelen’ te wijzigen en het door hen veroorzaakte onmenselijke geweld te beëindigen.

Ban de bom

Al decennia lang symbool voor vrede

Gebroken geweertje

Symbool voor het pacifisme

Ban the Bomb Beetle

minder wapens, minder geweld

De wereld is vóór ons samen

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »