Moet ik blij zijn? Het wereldnieuws van vandaag!

Trump is schuldig bevonden!
Israël voert gerichte aanvallen uit op Rafah!

In beide berichten komt ook ter sprake dat alles blijkbaar draait om leugens, valse beschuldigingen en bedrog. Trump is hier het meest bedreven in -vrees ik- en ik houd mijn hart vast voor de komende verkiezingen, waaraan hij mogelijk toch als kandidaat voor het presidentschap zal mogen deelnemen en méér dan de helft van de Amerikaanse kiezers hem weer het Witte Huis in kunnen stemmen.

Gaza

Diezelfde Amerikaanse kiezers staan overigens ook nog steeds vierkant achter de leugenachtige Netanjahu, die meedogenloos oorlogsmisdaden pleegt door een compleet land, inclusief inwoners/vluchtelingen en infrastructuur, plat te bombarderen om groep tegenstanders weg te vagen. Het gericht aanvallen lijkt -voor mij op afstand- meer op het schieten met een kernbom om een vlieg te treffen.

Oekraïne (maar ook Servië en diverse andere gebieden)

Ditzelfde gebeurt overigens ook -nog steeds- in Oekraïne door Poetin, die ditzelfde procede volgt en ook al heeft toegepast om zijn vriend Sadat in Syrië the helpen zijn politieke tegenstanders te verslaan.

Diplomatie, Rechtspraak en Politiek?

Woorden zijn dus kennelijk niet in staat om sommige andere mensen te overtuigen. Laat staan op andere gedachten te brengen. Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof, Veilgheidsraad, nationale rechtscolleges zijn niet richtinggevend voor de personen waarop ik in het begin van dit stuk doelde. Trump verklaart -zonder enig bewijs- de rechter en juryleden corrupt. Poetin reageert steevast door de schuld bij de tegenpartij te leggen en ook Netanjahu doet precies hetzelfde. Dit zijn individuen, met een psychische stoornis. Ik ben geen arts, maar wel mens, die medemensen observeert. De meeste deugen, maar er zij er een paar(?) die in staat zijn een complete planeet te gronde te richten.

Therapie mogelijk?

Welke wel succesvolle andere mogelijkheden zijn er? Ik hoop dat -vóór de mensheid volledig is uitgeroeid- psychologen, psychiaters en gedragswetenschappers een werkende therapie voor deze individuele patiënten hebben gevonden.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Translate »