Een levenslange Vredeswens

Mijn leven lang heb ik mij -op eigen schaal- ingezet om geweld ter discussie te stellen. De zinloosheid van de argumenten die met geweld en angst worden opgedrongen en het tussenbeide komen als enkele leerlingen er -ondanks de aanmoedigingen van de omstanders- niet in konden slagen m.b.v. klappen e.d. te bepalen wie gelijk heeft.

Midden 20e eeuw was de Flower Power tijd een verademing en de ervaring van een liefdevolle creatieve tijd.

Nu nog steeds rondlopend met Ban de Bom symbolen wordt mij tegenwoordig zelfs gevraagd: “Wat bedoel je met dat Mercedes teken om je nek?”

Al diverse jaren geleden ontwierp ik in Paint 3D onderstaande ‘Ban de Bom Beetle’. Via i.materialise.com bestelde ik een (helaas iets te groot uitgevallen) proefexemplaar. Dat heeft ruim 4 jaar op het dashboard van mijn auto achter de voorruit overleefd. Bij belangstelling zijn ze nog steeds -tegen kostprijs- na te bestellen op diverse formaten. (Mits deze leverbaar zijn natuurlijk!) Het printbestand is ook op te vragen.

Combinatie van het Ban de Bom symbool en het Lieveheersbeestje dat het Zinloze Geweld symboliseert. Kopieer, modificeer en verspreid het voor een betere wereld. (No Copyrights – Dit is een meent (gift) of common van Braccaedomos.)

2024

Met een steeds manifester wordende dreiging van het escaleren van Oekraïne, Gaza en Jemen is het absoluut noodzakelijk dat alle mogelijke middelen worden ingezet om deze escalatie te stoppen en verder bloedvergieten en wederzijds vernietigen te voorkomen.

Translate »